Megérkezett új lakótársam egy kínai jogászlány személyében. Rengeteget beszél, de csak angolul, és írtózatos kínai akcentussal. Megtudtam tőle, hogy Sanghaiban egy átlagos kollégiumban nem lehet zuhanyozni, mert a nyilvános zuhanyzók valahol az egyetem területén találhatóak, és csak napközben vannak nyitva.

Nos, andere Länder, andere Sitten, megemlíthettem volna, hogy nálunk meg fiúk-lányok ugyanabban a hajcsomókkal eldugított, vízzel elárasztott zuhanyzófülkében szabadulnak meg a napi mocsoktól, és arra is kell legalább fél órát várni, és hogy néha  közösülésre emlékeztető hangok szivárognak a folyosóra, sőt, előfordulnak fényképezőgéppel felszerelkezett kukkolók is, de éreztem belül, hogy nem tudom überelni.

A bejegyzés trackback címe:

https://bummbele.blog.hu/api/trackback/id/tr451075200

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása